Kvarteto zranených hráčov CSKA Moskva nepomôže Rusom na MS

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 11:12 • 2 min
Kvarteto zranených hráčov CSKA Moskva nepomôže Rusom na MS

NOVOGORSK - Ruská hokejová reprezentácia sa na májových majstrovstvách sveta v Česku predstaví bez kvarteta hráčov CSKA Moskva.

slovakia

left justify in out

Obrancov Nikitu Zajceva, Denisa Denisova a útočníkov Igora Grigorenka s Alexandrom Radulovom vyradili z hry zranenia, ktoré utŕžili vo finále play-off Západnej konferencie KHL. "V ostatných dňoch medicínsky štáb na čele s lekárom Valerijom Konovom robil všetko možné aj nemožné, aby štvoricu hráčov CSKA postavil na nohy. Po klubovej sezóne však prišli na reprezentačný zraz v takom stave, že spoliehať sa môžeme maximálne na zázrak. Všetci štyria už opustili Novogorsk. Pomôcť zbornej na MS môže nanajvýš Radulov, aj táto šanca je skôr symbolická. Pre reprezentáciu je to tvrdá rana," cituje oficiálny web Ruskej hokejovej federácie (FHR) generálneho manažéra národného tímu Andreja Safronova.


Rusko sa na MS v Česku predstaví v základnej B-skupine v Ostrave, so Slovenskom si zmeria sily v nedeľu 10. mája o 20.15 h.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies