VIDEO: Tínedžer strieľal v škole! Hlásia mŕtvych aj zranených

NETKY.SK • 30 November 2021, 21:34 • 2 min
VIDEO: Tínedžer strieľal v škole! Hlásia mŕtvych aj zranených

BRATISLAVA - Polícia podozrivého na mieste zadržala a zhabala mu aj zbraň.

slovakia

left justify in out

Traja ľudia zomreli a ďalších 6 osôb utrpelo zranenia pri streľbe na strednej škole v Oxforde v americkom štáte Michigan. Podľa doterajších informácií sú medzi mŕtvymi študenti, pričom zranenia utrpel aj pedagóg. Na tlačovej konferencii to povedal zástupca polície Michael G. McCabe. Podozrivého identifikovali ako 15-ročného študenta 2. ročníka na tejto škole. Motív jeho správania zatiaľ nie je známy. 

 

 

Políciu privolali o 12:51 tamojšieho času. McCabe potvrdil, že v súvislosti s prípadom prijali približne 100 telefonátov. Do 5 minút po príchode na miesto zadržali podozrivého strelca, ktorý mal pri sebe aj zbraň. Polícia si myslí, že konal sám. Ihneď začali hľadať všetky možné obete. Evakuovaných študentov premiestnili do neďalekého obchodu, kde sa skontaktovali s príbuznými. Predstavitelia školy potvrdili incident s tým, že polícia už zabezpečila priestory. Bližšie informácie zatiaľ nezverejnili. 

 

Prečítajte si tiež: V New Yorku schválili oficiálne miestnosti na užívanie drog

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies