Kuzminovej brat Šipulin: Nechcel som odísť zo Soči bez medaily

NETKY.SK • 24 Február 2014, 11:52 • 2 min
Kuzminovej brat Šipulin: Nechcel som odísť zo Soči bez medaily

ČERVENÁ POĽANA - Ruský biatlonista Anton Šipulin sa dočkal zlatej medaily na XXII. zimných olympijských hrách v Soči až v posledných pretekoch - sobotňajšej štafete mužov. Domáci boli v komplexe Laura po prvých troch úsekoch štafiet na treťom mieste, keď sa na trať vydal Šipulin.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Po chybách Emila Hegleho Svendsena na strelnici bojoval o prvenstvo s Nemcom Simonom Schemppom. Na cieľovej rovinke už mal pred súperom veľký náskok a vychutnával si nadšené ovácie publika. "Pred poslednou súťažou sme sa zomkli ako tím a aj preto sme dokázali zvíťaziť. Ja sám som nechcel odchádzať zo Soči bez medaily. Nóri bežali dobre, v poslednom úseku sa dopustili chyby. My sme podali skvelý výkon a získali zlato," povedal Šipulin, ktorého počas ZOH 2014 sprevádzala smola. Štvrtý totiž skončil v rýchlostných pretekoch na 10 km aj v miešanej štafete. Brat slovenskej reprezentantky Anastasie Kuzminovej pred štyrmi rokmi vo Vancouveri získal rovnako v mužskej štafete bronz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies