Kuzminová je tetou, Šipulin má syna Dmitrija

NETKY.SK • 16 December 2015, 11:20 • 2 min
Kuzminová je tetou, Šipulin má syna Dmitrija

BRATISLAVA - Slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová je nielen mamičkou dvoch potomkov, ale aj tetou. Brat dvojnásobnej olympijskej víťazky Anton Šipulin sa raduje zo syna Dmitrija, ktorý prišiel na svet v utorok.

slovakia

left justify in out

"Aký krásny dátum 15.12.15!!!. Do našej veľkej rodiny pribudol budúci bohatier :) Srdečné gratulácie Antonovi a Luize," uviedla Kuzminová prostredníctvom svojej verifikovanej facebookovej prezentácie. V slovenčine konkretizovala, že sa tetou stala druhý raz.

 

 

 

Какая красивая дата 15.12.15!!!В этот день и я проснулась счастливой тётей маленького Дмитрия Антоновича Шипулина.Настоя...

Posted by Anastasia Kuzmina on Tuesday, December 15, 2015

 

"Dnes je najkrajší deň môjho života," uviedol Šipulin od slovinského Bledu a pridal fotografiu, na ktorej je za ním na zasneženom svahu utvorené veľké poďakovanie. Ruský biatlonista figuruje na siedmej priečke v priebežnom celkovom hodnotení Svetového pohára 2015/2016.

 

 

 

Слова благодарности любимой жене!Vyznanie vd'aky manzelke za syna!

Posted by Anastasia Kuzmina on Tuesday, December 15, 2015

 

Tridsaťjedenročná rodáčka z ruského Ťumeňa Kuzminová, jej manžel Daniel a synček Jelisej sa dočkali vlastného prírastku do rodinky - malej Olívie - v júli 2015. Kuzminová koncom októbra pre agentúru SITA uviedla, že zatiaľ nie je rozhodnutá, či sa zúčastní na niektorom z podujatí Svetového pohára 2015/2016, respektíve či pocestuje na majstrovstvá sveta do nórskeho Holmenkollenu, ktoré sa uskutočnia začiatkom marca. Pre tehotenstvo vynechala celú predchádzajúcu sezónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies