Kúpou darčekov z organizácie Človek v ohrození podporíte ľudí v núdzi

NETKY.SK • 1 December 2022, 19:00 • 2 min
Kúpou darčekov z organizácie Človek v ohrození podporíte ľudí v núdzi

BRATISLAVA - Nezisková organizácia Človek v ohrození aj tento rok prináša možnosť darovať na Vianoce originálny Skutočný darček, ktorý po celý rok pomáha ľuďom v núdzi. Tento rok podal pomocnú ruku nielen na Slovensku, ale aj na Ukrajine, v Afganistane či v Keni. TASR o tom informovali z neziskovej organizácie.

slovakia

left justify in out

"Tento rok je Skutočný darček iný v mnohých aspektoch. Nesie tému Ako z rozprávky a už len názov veľa prezrádza. Reálne príbehy ľudí v núdzi, ktorým Skutočný darček pomohol alebo naďalej pomáha, pretvorili slovenskí spisovatelia na rozprávky," povedala Simona Stískalová z organizácie Človek v ohrození. Darčeky sa delia do štyroch kategórií, a to vzdelanie, obživa, zdravie alebo pomoc na Slovensku. Človek v ohrození tiež tento rok prináša nové darčeky, ktorými reaguje na aktuálne potreby.

 

img

"Skutočný darček môže byť najkrajším darčekom, aký vieme darovať. Darujeme totižto šancu na šťastný koniec príbehu pre ľudí v núdzi a v nás zostane nezameniteľný pocit, že aj takto sme dokázali pomôcť. Skutočný darček dokáže rozosmiať, potešiť a zároveň je obrovskou pomocou pre mnoho ľudí," dodala Stískalová. Organizácia Človek v ohrození pomáha ľuďom, ktorí stratili bezpečie, dôstojnosť alebo živobytie. Reaguje pri náhlych katastrofách, podáva pomocnú ruku ľuďom z vylúčených komunít a spája spoločnosť na Slovensku, ale aj vo svete. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies