Kudroč, Špirko a Surový skórovali, Staňa s čistým kontom

NETKY.SK • 25 September 2012, 07:09 • 2 min
Kudroč, Špirko a Surový skórovali, Staňa s čistým kontom

Kudroč, Špirko a Surový skórovali, Staňa s čistým kontom - Hokej V prvom pondelňajšom zápase KHL vyhrali hokejisti Amuru Chabarovsk na svojom ľade nad Viťazom Čechov 3 2. O trojbodový domáci zápis sa dve minúty pred koncom postaral český legionár Jakub Pe

slovakia

left justify in out

img

V prvom pondelňajšom zápase KHL vyhrali hokejisti Amuru Chabarovsk na svojom ľade nad Viťazom Čechov 3:2. O trojbodový domáci zápis sa dve minúty pred koncom postaral český legionár Jakub Petružálek, ktorý v prvej dvadsaťminútovke aj otváral skóre. V bránke Amuru odchytal celý zápas Slovák Ján Lašák a na svoje konto si pripísal 17 úspešných zákrokov. 
      Víťazný zápas má za sebou aj ďalší slovenský gólman Rastislav Staňa. Jeho CSKA Moskva vyhralo nad Avangardom Omsk 1:0 a Staňa potreboval na čisté konto kryť 29 striel. 
      Svoj tretí gól v sezóne zaznamenal v drese Novosibirsku Kristián Kudroč. Slovenský reprezentačný obranca prispel k domácemu triumfu Sibiru nad Severstaľom Čerepovec 3:0.
      Gólovo sa v pondelok presadil aj ďalší slovenský hokejista Rastislav Špirko, ktorého presný zásah bol však len kozmetickou nálepkou na vysokej prehre jeho Jekaterinburgu v Kazani (1:6). Asistenciou sa na jedinom góle hostí v súboji s lídrom celej ligy podieľal Branislav Mezei. 
      Ani v treťom vystúpení v KHL sa nepodarilo Jevgenijovi Malkinovi skórovať, no jeho tím Metallurg Magnitogorsk vyhral na ľade Neftechimiku Nižnekamsk presvedčivo 7:2. Hviezdny center prispel k úspechu tromi gólovými prihrávkami.
      Po zaváhaní s Barysom Astana sa na víťaznú vlnu vrátili hokejisti Levu Praha, ktorí si poradili s Jugrou Chanty Mansijsk po výsledku 4:0. Jedným gólom k ďalšiemu triumfu pomohol najlepšiemu tímu Západnej konferencie Tomáš Surový. V zápase sa hetrikom prezentoval Erik Christensen, brankár Levu Tomáš Pöpperle si z deviatich vystúpení pripísal na konto v pondelok už štvrtú nulu.   

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies