Kto zo slávnych hviezd má prekvapivo nízke IQ?

NETKY.SK • 9 November 2017, 09:28 • 2 min
Kto zo slávnych hviezd má prekvapivo nízke IQ?

BRATISLAVA - Verili by ste tomu, že niekto s veľmi nízkym IQ vie zarobiť v priebehu pár dní niekoľko miliónov? Áno, je to možné. Známe celebrity by o tom vedeli rozprávať svoje. Kto stál ďaleko, keď sa inteligencia rozdávala?

slovakia

left justify in out

Lindsay Lohan

Herečka, ktorú najskôr preslávilo účinkovanie vo filmoch pre násťročných, potom časté problémy so zákonom asi nebude úplne najbystrejšia. Hodnota jej IQ sa údajne pohybuje na hranici 90, čo je všeobecne považované za intelektuálnu slabotu a podpriemer. "Ľudia chodia na vysokú školu kvôli tomu, aby zistili, čo sú vlastne za človeka," zhodnotila Lindsay účel vzdelávacieho systému v jednom televíznom rozhovore.

 

obrazok

 

Tori Spelling

Predstaviteľka Donny z kultového seriálu Beverly Hills 902 10 by zrejme krížovku len tak nevylúštila. Jej IQ sa vraj v testoch "vyšplhalo" na 85, čo psychológovia označujú za nižší stupeň slabomyseľnosti. Tori blondínkam nerobí zrovna pozitívnu reklamu, keď totiž otvorí ústa, veľakrát to stojí za to... "Nenávidím vodu, má nevýraznú chuť. Ja ju vlastne nikdy nepijem, pretože sa nechcem zbytočne potiť," vyrazila dych reportérke dcéra televízneho a filmového producenta Aarona Spellinga.

 

obrazok

 

David Hasselhoff

Obľúbený herec, spevák a seriálový plavčík je podľa všetkého poriadne "trdlo". Zdroje z blízkeho okolia tohto idola mnohých žien uvádzajú, že slávny Mitch Buchannon v červených plavkách má inteligenčný kvocient medzi 70 a 79. Ak je na tom niečo pravdy, patrí David do kategórie slabomyseľných. Len tak mimochodom, jeho majetok sa odhaduje na 110 miliónov dolárov.

 

obrazok

 


 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies