Kto viedol auto, v ktorom zhorela matka a syn, určí pitva

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 13:41 • 2 min
Kto viedol auto, v ktorom zhorela matka a syn, určí pitva

BRATISLAVA/NITRA - Volkswagen Golf, v ktorom vo štvrtok popoludní pri Podhoranoch zhoreli dvaja ľudia, nemusela šoférovať 55-ročná žena, ako sa pôvodne predpokladalo. Keďže išlo o prvotné informácie a auto po nehode horelo, identitu vodiča potvrdí až súdna pitva, uviedla hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Renáta Čuháková.

slovakia

left justify in out

Podľa pôvodnej správy spôsobila tragickú nehodu medzi Topoľčanmi a Nitrou vodička Volkswagenu, keď pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť stavu vozovky, prešla do protismeru, kde bočne narazila do Kie Pregio a následne sa čelne zrazila s Audi A4. 

 

Po náraze sa obe autá vznietili, v plameňoch zahynula posádka Golfu – 55-ročná žena a jej 31-ročný syn. Dvadsaťštyriročný vodič Audi bol ľahko zranený, jeho 26-ročného spolujazdca previezli s ťažkými zraneniami do nitrianskej nemocnice.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies