Kto sa stane Messiho nástupcom? Ronaldinho odhaduje, že ním bude talentovaný mladík

NETKY.SK • 23 Február 2017, 09:21 • 2 min
Kto sa stane Messiho nástupcom? Ronaldinho odhaduje, že ním bude talentovaný mladík

BRATISLAVA/LONDÝN – Niekdajšia hviezda Barcelony Ronaldinho predpovedá, že v najbližšia futbalová budúcnosť bude patriť talentovanému mladíkovi Gabrielovi Jesusovi z Manchesteru City.

slovakia

left justify in out

"Manchester získal výnimočného hráča. Môže sa stať, že v blízkej budúcnosti sa stane najlepším na svete. Teraz je ním Messi. Hovoril som, že to môže byť Neymar, ale Gabriel má iba 19-rokov, patrí mu budúcnosť a má všetky predpoklady, aby sa mu to podarilo," struhol poklonu krajanovi  majster sveta z roku 2002.

 

Jesusa získal Manchester za 27 miliónov libier v lete minulého roka. Rodák zo Sao Paula po svojom debute dokonca vytlačil zo zostavy Sergia Aguera, keď sa prezentoval tromi gólmi v prvých piatich dueloch. Mladý brazílsky reprezentant má momentálne hlavu plnú starostí, pretože v  zápase s Bournemouthom sa zranil pri pokuse o zakončenie a už v 15. minúte striedal. Prvé vyšetrenia ukázali, že ide o zlomeninu kostičky v chodidle a s najväčšou pravdepodobnosťou už nestihne zasiahnuť do tejto sezóny. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies