Kriminalisti majú prvú stopu v kauze dvojnásobnej vraždy taxikárov v Prahe

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 07:46 • 2 min
Kriminalisti majú prvú stopu v kauze dvojnásobnej vraždy taxikárov v Prahe

PRAHA - Českí kriminalisti majú prvú stopu, ktorá by im mohla pomôcť pri objasnení dvojnásobnej vraždy taxikárov z 11. apríla 2014, keď sa telá obetí našli v Prahe-Uhřinevsi. Informovala o tom ako prvá TV Nova.

slovakia

left justify in out

Polícia na hlavnej železničnej stanici v českej metropole zadržala zlodeja, u ktorého sa našli dokumenty jednej z obetí. Muža, ktorý sa na stanici objavili dnes predpoludním, po výsluchu prepustili, takže so samotným zločinom zrejme nemal nič spoločného. Napriek tomu by kriminalistom zrejme mohol pomôcť ako významný svedok.

      

Hovorkyňa pražskej polície Hana Jeřábková však akékoľvek podrobnosti odmietla poskytnúť s tým, že tak nesmie učiniť.
      

Pôvodne sa policajti privolaní na miesto nálezu obetí domnievali, že muži vo veku 26 a 60 rokov zomreli pri dopravnej nehode. V okolí nálezu sa totiž našli črepiny svetlometu motorového vozidla. Napokon sa však zistilo, že išlo o taxikárov, ktorých ktosi zavraždil pri výkone povolania.
      

Vozidlá oboch obetí sa našli ešte v ten istý deň. Jedno z nich objavili zaparkované na Lužickej ulici na Vinohradoch, kde ešte v januári objavili telo iného zavraždeného taxikára. Polícia tak teraz preveruje, či prípady spolu nesúvisia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies