Zvýšte opatrnosť, polícia hľadá ozbrojeného väzňa na úteku!

NETKY.SK • 19 Júl 2022, 10:32 • 2 min
Zvýšte opatrnosť, polícia hľadá ozbrojeného väzňa na úteku!

RUŽOMBEROK - Z pracoviska v Kalamenoch pri Ružomberku v utorok ráno utiekol väzeň Stanislav Oračko. Môže byť ozbrojený a nebezpečný.

slovakia

left justify in out

Odsúdený sa z pracoviska vzdialil o 8.30. Podľa polície je muž strednej postavy, má čierne vlasy a hnedé oči. Oblečený mal väzenský úbor – oranžové tričko a montérkovú súpravu s modrým pásom na chrbte a na boku nohavíc. Zvláštne znamenia sú tetovanie na pravom pleci a jazva na ľavom predlaktí.

 

„Akékoľvek informácie k hľadanému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru (PZ) alebo súkromnou správou na oficiálnej stránke PZ na sociálnej sieti. V žiadnom prípade sa nesnažte osobu zadržať sami," prosí polícia.

 

Hľadaný väzeň na úteku, Stanislav Oračko, narodený 11. novembra 1988, bytom Jurské v okrese Kežmarok, je väzňom v Ústave na výkon trestu odňatia slobody Ružomberok.

 

img

 

 

Prečítajte si aj: Rady a tipy, na ktoré by ste nemali počas týchto dní zabúdať



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies