Krasokorčuľovanie ME: Športové dvojice vyhrali Rusi Volosožarová a Traňkov

NETKY.SK • 30 Január 2016, 13:29 • 2 min
Krasokorčuľovanie ME: Športové dvojice vyhrali Rusi Volosožarová a Traňkov

BRATISLAVA - Suverénnymi víťazmi súťaže športových dvojíc na majstrovstvách Európy v krasokorčuľovaní 2016 v Bratislave sa stali úradujúci ruskí olympijskí víťazi Tatiana Volosožarová s Maximom Traňkovom.

slovakia

left justify in out

Trojnásobní kontinentálni šampióni a majstri sveta z roku 2013, ktorí viedli po krátkom programe, previedli na hudbu z Drakulu peknú voľnú jazdu s čistými skokmi, zdvíhačkami i špirálami. Od rozhodcov dostali dovedna 222,66 bodu. Nezmenilo sa ani poradie na druhom a treťom mieste v porovnaní s krátkym programom. Druhí skončili nemeckí reprezentanti Aľona Savčenková s Brunom Massotom, na tretej pozícii figurujú ďalší Rusi Jevgenija Tarasovová s Vladimirom Morozovom.


Kyjevská rodáčka Savčenková získala z ME už ôsmu medailu, v minulosti s Robinom Szolkowým, ktorý mimochodom pracuje v trénerskom štábe Tarasovovej s Morozovom, vybojovala štyri zlaté z kontinentálneho šampionátu a získala s ním aj päť zlatých z MS a dve bronzové olympijské medaily. Jevgenija Tarasovová s Vladimirom Morozovom si v Bratislave vyjazdili bronz rovnako ako pred rokom na ME v Štokholme.
Slovenská rodáčka Alexandra Herbríková, ktorá reprezentuje Švajčiarsko, obsadila s Nicolasom Rouletom 16. priečku.

Výsledky - ME v krasokorčuľovaní - Bratislava - sobota:

Športové dvojice - po voľných jazdách: 1. Tatiana Volosožarová, Maxim Traňkov (Rus.) 222,66 bodu, 2. Aľona Savčenková, Bruno Massot (Nem.) 200,78, 3. Jevgenija Tarasovová, Vladimir Morozov (Rus.) 197,55, 4. Vanessa Jamesová, Morgan Cipres (Fr.) 185,55, 5. Valentina Marcheiová, Ondřej Hotárek (Tal.) 182,61, 6. Nicole della Monicová, Matteo Guarise (Tal.) 178,97


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies