Kradli v lesnom poraste

NETKY.SK • 8 Február 2011, 10:46 • 2 min
Kradli v lesnom poraste

Kradli v lesnom poraste - Krimi Kežmarskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže dvoch mužov (26 -34 rokov) bytom Stráne pod Tatrami. Dvojica obvinených včera (7.

slovakia

left justify in out

img

Kežmarskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže dvoch mužov (26 -34 rokov) bytom Stráne pod Tatrami. Dvojica obvinených včera (7.2.2011) o 11.00 hod. po vzájomnej dohode prišla do lesného porastu č. 1285 na parcelu č. 960/101 patriacu do katastrálného územia obce Stráne pod Tatrami v lokalite zv. Kamenistá, ktorá je zapísaná v liste vlastníctva ako lesný pozemok a je v trvalom užívaní Štátnych lesov Tatranského národného parku, so sídlom Tatranská Lomnica č. 66. Obvinení v lesnom poraste našli na zemi ležiaci strom a to borovicu, z ktorej vyťali časť kmeňa o dĺžke 3m, priemere 0,25 m a celkovom objeme cca 0,14 m, ktorý na mieste štiepali drevenými klinmi na menšie časti, ktoré chceli z lesa vyniesť do miesta svojho bydliska. Pričom od vlastníka lesného porastu nemali povolenie na ťažbu drevnej hmoty. Následne boli prichytení hliadkou polície, čím takto spôsobili vyššie uvedenej  spoločnosti škodu krádežou  vo výške 6.- EUR. Zároveň jeden z obvinenej dvojice ( 26 ročný muž) sa uvedeného skutku dopustil aj napriek tomu, že už dňa 2.3.2010 sa dopustil priestupku proti majetku, za ktorý bol postihnutý Obvodným úradom v Poprade a bola mu uložená bloková pokuta vo výške 10 EUR.    

Zdroj: KR PZ Prešov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies