Kouča Sparty zaujali Trnavčania Vlasko a Schranz

NETKY.SK • 26 Január 2015, 10:41 • 2 min
Kouča Sparty zaujali Trnavčania Vlasko a Schranz

TRNAVA - Trénera českého futbalového majstra Sparta Praha Vítězslava Lavičku zaujalo duo hráčov Spartaka Trnava Ján Vlasko a Ivan Schranz.

slovakia

left justify in out

Pražania odohrali v sobotu v domácom prostredí dve prípravné stretnutia so slovenskými klubmi, po výhre nad Trenčínom 2:1 remizovali s Trnavou 0:0. Práve v druhom sobotňajšom zápase si Vítězslav Lavička nerobil poznámky len k svojim zverencom: "Zvýraznil som si na súpiske mená niektorých zaujímavých hráčov. Jedným z nich je Ján Vlasko, ktorého som pred rokmi trénoval v Liberci. Ide o jedného z najkonštruktívnejších tvorcov ofenzívy Trnavy. Páčil sa mi aj prejav rýchleho útočníka Ivana Schranza. To sú mená, ktoré sa môžu v modernom futbale v budúcnosti uplatniť."

 

V spomenutých prípravných súbojoch nastúpili dve rôzne jedenástky Sparty Praha. "Trenčín aj Trnava boli pre nás veľmi dobrým sparingom. So slovenskými tímami máme v príprave pozitívnu skúsenosť, môžeme si porovnať výkonnosť. Spartak hral organizovane, po zisku lopty sa spoliehal na rýchly prechod do útoku, niekoľkokrát nás vyobracal. Z pohľadu kouča Sparty ma mrzí, že sme si vypracovali šance, no nedokázali sme ich zrealizovať," priniesol hodnotenie 51-ročného českého lodivoda web spartak.sk. 

 

Do Prahy pricestovalo podporiť svojich obľúbencov približne dvesto fanúšikov Spartaka Trnava. "Priznám sa, že keď sme sa dozvedeli, že sa sem chystajú aj fanúšikovia Trnavy, mal som trochu obavy, aby všetko prebehlo, ako má, a nestalo sa niečo podobné ako v Európskej lige so Slovanom Bratislava. Musím však povedať, že stretnutie malo kulisu ligového duelu a spomenul som si na federálne časy. Vždy, keď sme so Spartou hrali proti Spartaku, malo to podobné grády. Kvitujem, že oba tábory priaznivcov udržali emócie v medziach," citovala Vítězslava Lavičku oficiálna internetová stránka "andelov". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies