Kouč Liverpoolu Rodgers: Chýbajú nám góly Suareza a Sturridga

NETKY.SK • 3 November 2014, 11:32 • 2 min
Kouč Liverpoolu Rodgers: Chýbajú nám góly Suareza a Sturridga

LIVERPOOL - Futbalisti FC Liverpool prehrali počas víkendu na ihrisku Newcastlu United 0:1. Pre úradujúceho anglického vicemajstra to bola štvrtá prehra v sezóne, po desiatich kolách figurujú "the Reds" v tabuľke Premier League na siedmom mieste s 12-bodovou stratou na vedúcu londýnsku FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers vidí za slabým štartom do sezóny nedostatok gólov. Tím zo štadióna Anfield počas leta opustil uruguajský kanonier Luis Suarez, ktorý zamieril do Barcelony. Suarez spolu s anglickým reprezentantom Danielom Sturridgom nastrieľali v uplynulej sezóne v lige spolu 52 gólov. Sturridge utrpel počas reprezentačných povinností v septembri zranenie kolena a jeho návrat na trávnik sa očakáva až po novom roku.

 

"Odchodom Suareza a zranením Sturridga sme stratili veľa gólov. Navyše máme v tíme množstvo nových hráčov, ich zohratie bude chvíľu trvať. Máme za sebou ťažký štart do sezóny, ale osobne verím, že sa budeme zlepšovať," cituje špecializovaný portál goal.com kouča Rodgersa, ktorý má v obrane k dispozícii aj slovenského reprezentanta Martina Škrtela.

 

Už v utorok sa Liverpool v zápase Ligy majstrov predstaví na ihrisku Realu Madrid. "V Španielsku budeme chcieť uhrať kvalitný výsledok. Chalani na tréningoch poctivo makajú a ja verím, že tvrdá a usilovná práca skôr či neskôr prinesie výsledky. Máme vieru vo vlastné schopnosti, chceme byť úspešní," dodal Rodgers.

 

Zápas B-skupiny Ligy majstrov Real Madrid - FC Liverpool je na programe v utorok o 20.45 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies