Kosorin si na nič nepamätá, krvná zrazenina sa rozpustila

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 17:52 • 2 min
Kosorin si na nič nepamätá, krvná zrazenina sa rozpustila

SENICA - Mladý futbalista FK Senica Matej Kosorin, ktorému pri minulotýždňovom zápase najvyššej dorasteneckej súťaže (U19) v Bardejove vytiahol zapadnutý jazyk hlavný arbiter Peter Ziemba a spolu so senickým masérom Imrichom Bajanom mu zachránili život, je už v domácej opatere.

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročný stredopoliar (nar. 3. apríla 1997) po súboji padol nezavinene na zem, udrel si hlavu o koleno gruzínskeho spoluhráča Chechelašviliho a zostal ležať v bezvedomí.

 

Po prevoze do nemocnice zistili lekári u M. Kosorina silný otras mozgu a drobné krvácanie do mozgu. Noc strávil Matej v bardejovskej nemocnici. "Vôbec nič si z toho nepamätám. Moje prvé spomienky mám až na nemocnicu, ako ma viezli na CT-vyšetrenie. Nevedel som, kde som, kto som, čo som," citoval senický klubový web na margo nešťastnej udalosti slová Mateja Kosorina, ktorý je už fit: "Na tretí deň ma viezli domov. Operácia nebola ani nutná. Krvná zrazenina sa sama rozpustila. Obrovskou oporou boli pre mňa i rodičia, ktorí za mnou cestovali naprieč celou republikou. Teraz už je dobre. Hlava ma sem-tam ešte trochu pobolieva, ale už je to oveľa lepšie. Od lekárov mám naordinovaný úplný pokoj. Nechcem nič podceniť. Zdravie je prvoradé. Mama je zdravotná sestra, tak určite na mňa dohliadne." 

 

Do konca dorasteneckej ligy zostávajú ešte štyri zápasy. Je veľmi otázne, či Matej Kosorin ešte pomôže svojmu tímu v boji o titul v tejto vekovej kategórii. "Som rád, ako to našťastie napokon dopadlo. Bratovi želám skoré uzdravenie," skonštatoval Matejov o dva roky starší súrodenec Jakub, ktorý si oblieka dres corgoňligovej Senice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies