Košičania v rámci zimnej prípravy opäť do Turecka

NETKY.SK • 16 November 2013, 15:08 • 2 min
Košičania v rámci zimnej prípravy opäť do Turecka

KOŠICE - Zverenci českého trénera Radoslava Látala sa začnú pripravovať na jarnú časť Corgoň ligy 2013/2014 7. januára.

slovakia

left justify in out

Futbalisti klubu najvyššej slovenskej súťaže MFK Košice už poznajú plán zimnej prípravy. Zverenci českého trénera Radoslava Látala sa začnú pripravovať na jarnú časť Corgoň ligy 2013/2014 7. januára.

"Hráči budú trénovať do 7. decembra. Potom nasleduje mesiac voľna. Samozrejme, počas tohto obdobia budú mať všetci individuálny tréningový plán, aby na začiatok zimnej prípravy prišli dobre pripravení. Ten je naplánovaný na 7. januára 2014," povedal pre oficiálnu stránku Košičanov športový riaditeľ klubu Ivan Kozák. 

Ani počas budúcoročnej prípravný nebude v programe košických futbalistov chýbať sústredenie v Turecku. "Pôjde o klasické dvojtýždňové sústredenie s odletom 29. januára a príletom 12. februára. Zostávame verní stredisku i hotelu, s ktorými máme výborné skúsenosti. To znamená, že by sme mali byť v oblasti Belek a v hoteli Arcadia," pokračoval I. Kozák. 

Hráči MFK absolvujú počas prípravný deväť stretnutí, pred odletom do Turecka odohrajú tri duely so slovenskými druholigistami. V teplejších klimatických podmienkach by si mali Košičania zmerať sily so štyrmi súpermi zo zahraničia, ich mená ešte nie sú známe. Po návrate domov sa 22. februára uskutoční generálka na jarnú časť Corgoň ligy proti Tatranu Prešov. "Po návrate z Turecka by sme chceli odohrať buď 15., alebo 16. februára ešte jeden prípravný duel. Termín je otvorený, hľadáme súpera," dodal Ivan Kozák. 
Plán zimnej prípravy futbalistov MFK Košice:  15. januára: Rimavská Sobota (II.) - MFK Košice 19. januára: Liptovský Mikuláš (II.) - MFK Košice 25. januára: Zemplín Michalovce (II.) - MFK Košice 29. januára - 12. februára: sústredenie v Turecku (v rámci neho štyri medzinárodné stretnutia) 15. alebo 16. februára: súper ešte nie je známy 22. februára: 1. FC Tatran Prešov (II.) - MFK Košice (generálka na jarnú časť Corgoň ligy) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies