Korn zrušili koncert: Jonathan Davis má problémy s hlasivkami

NETKY.SK • 13 Máj 2017, 15:29 • 2 min
Korn zrušili koncert: Jonathan Davis má problémy s hlasivkami

BRATISLAVA - Americká numetalová kapela Korn zrušila koncert, ktorý sa mal konať dnes na Pointfeste v St. Louis.

slovakia

left justify in out

Dôvodom sú problémy s hlasivkami speváka skupiny Jonathana Davisa. Štyridsaťšesťročný interpret o tom informoval vo videu, ktoré zverejnil prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Frontman sa v príspevku ospravedlnil fanúšikom a uviedol, že ak sa jeho stav zlepší, vystúpi s kapelou 20. mája na festivale Rock On The Range v meste Columbus v Ohiu.

Skupina nedávno odložila niekoľko májových koncertov v USA, pričom ako dôvod uviedla "neočakávané okolnosti". Formácia v apríli absolvovala koncerty v Južnej Amerike, kde s ňou vystúpil dvanásťročný Tye Trujillo, syn basgitaristu Roberta Trujilla z formácie Metallica. Mladík zastúpil v Korn basgitaristu Fieldyho, ktorý sa nemohol zúčastniť na vystúpeniach takisto pre "neočakávané okolnosti".

Kapela Korn vznikla v roku 1993 v kalifornskom Bakersfielde a jej zostavu momentálne tvoria aj gitaristi James "Munky" Shaffer a Brian "Head" Welch a bubeník Ray Luzier. Debutovú, eponymnú štúdiovku vydali v roku 1994, no nezaznamenali ňou výrazný úspech. Známejšími sa stali až vďaka druhému albumu Life Is Peachy (1996), ktorý sa dostal na tretiu priečku amerického rebríčka Billboard 200. S nasledujúcimi štúdiovkami Follow The Leader (1998) a Issues (1999) tento rebríček už dobyli. Ďalších osem štúdioviek sa tiež umiestnilo v prvej desiatke. Medzi ich najznámejšie skladby patria A.D.I.D.A.S., Freak On A Leash, Make Me Bad, Here To Stay, Thoughtless, Did My Time či Twisted Transistor. Zatiaľ získali osem nominácií na Grammy, pričom dvakrát si sošku aj odniesli.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies