Kopúnek sa vracia do Maďarska, dohodol sa s FC Tatabánya

NETKY.SK • 11 September 2015, 12:36 • 2 min
Kopúnek sa vracia do Maďarska, dohodol sa s FC Tatabánya

BUDAPEŠŤ - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Kamil Kopúnek sa po deviatich mesiacoch vracia do Maďarska. Ako informoval vo svojom piatkovom vydaní denník Šport, 31-ročný defenzívny stredopoliar podpísal dvojročnú zmluvu s klubom FC Tatabánya.

slovakia

left justify in out

"Tatabánya hrá v nižšej súťaži, ale má postupové ambície a verím, že jej k nim napomôžem. Ide o klub s tradíciou, ponuka bola pre mňa zaujímavá aj z ekonomického hľadiska a aj preto, že to mám domov do Trnavy blízko. Mal som síce ešte jednu ponuku z Libanonu, ale bolo treba čakať a ktovie, ako by sa to skončilo," uviedol Kopúnek pre denník Šport.

 

Kopúnek sa preslávil na MS 2010 v Juhoafrickej republike, keď ako striedajúci hráč strelil víťazný gól vtedajším úradujúcim šampiónom Talianom (3:2). V Maďarsku už pôsobil, od septembra 2014 do januára 2015 obliekal dres Haladási Szombathely. V minulosti hral aj za Spartak Trnava, Saturn Moskovská oblasť, AS Bari, Slovan Bratislava, Ravan Baku a naposledy za Zbrojovku Brno.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies