Sociálna sieť Instagram má nového kráľa

NETKY.SK • 14 Január 2019, 12:16 • 2 min
Sociálna sieť Instagram má nového kráľa

BRATISLAVA – V dnešnej dobe je už možné asi naozaj čokoľvek. Čo keby sme na sociálnu sieť zavesili niečo úplne obyčajné, s čím sa stretávame každý deň? A takáto obyčajná vec by sa navyše páčila viac ako 25 miliónom ľudí? Ono to naozaj existuje a predstavujeme vám to v článku.

slovakia

left justify in out

To niečo je slepačie vajce. A verte, alebo nie, tento zázrak sa stal podľa používateľov najväčším hitom sociálnej siete Instagram.

 

 

Celé sa to začalo odohrávať už začiatkom tohto roku, keď na Instagrame vznikol asi najbizarnejší súboj medzi obyčajným slepačím vajcom a americkou modelkou a návrhárkou Kylie Jenner.

 

 

Spustil to príspevok, ktorý hovoril o tom, že Kylie jednoducho nemôže držať rekord v počte lajkov navždy. Autor profilu sa vyjadril, že profil údajne patrí britskej sliepke Henriette, ktorá napísala o svojej novoročnej výzve abstinovať celý mesiac bez alkoholu. Ako sa ukázalo, ľudia milujú bizarnosti. Netrvalo teda dlho a rekord bol prekonaný.

 

Kylie ešte na dôvažok zareagovala na celú situáciu vtipne a zavesila na Youtube video s popisom „Take that egg“.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take that little egg

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

 

Nepomohlo jej však ani pár miliónov videní v priebehu jednej hodiny. Rekordom sa teda môže oficiálne pýšiť slepačie vajce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona