Kopecký: Musíme hrať dobre počas celého zápasu

NETKY.SK • 13 Február 2014, 19:01 • 2 min
Kopecký: Musíme hrať dobre počas celého zápasu

SOČI - Podľa Tomáša Kopeckého je potrebné od nasledujúceho duelu - v sobotu proti Slovinsku - pristúpiť k určitým zmenám.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Útočník slovenskej hokejovej reprezentácie Tomáš Kopecký po štvrtkovej prehre 1:7 s výberom USA na XXII. zimných olympijských hrách v Soči priznal, že jeho tím v druhej tretine nehral dobre. V tejto časti inkasovali Slováci až šesť gólov.

 

"Radšej odohrať takýto zápas teraz, ako na konci turnaja," povedal pri odchode do kabíny 32-ročný center a pokračoval: "Prvú tretinu sme hrali celkom dobre, no v druhej sme dostali nešťastný tretí gól a potom to už išlo. Nebolo to jednoduché, keď sme prehrávali 1:7, ale v tretej časti sme chceli začať hrať tak, ako budeme v ďalších zápasoch. Absolvovali sme ju celkom dobre, škoda tej druhej dvadsaťminútovky. Musíme hrať dobre počas celého duelu, nie iba v niektorých úsekoch." 

 

Podľa Tomáša Kopeckého je potrebné od nasledujúceho duelu - v sobotu proti Slovinsku - pristúpiť k určitým zmenám. "Musíme zlepšiť disciplínu pri striedaní a dať aspoň o jeden gól viac ako súper," uviedol. V druhej polovici duelu bol hráč tímu NHL Florida Panthers omnoho viac vyťažený ako v prvej, dôvodom bolo zranenie centra štvrtého útoku Tomáša Marcinka. "Bolo to cítiť. S Brankom (Radivojevičom, pozn.) sme sa potom na jeho mieste striedali a to nám uberalo dosť síl. Na takomto turnaji je náročné hneď v prvom zápase nastupovať od polovice v každom druhom striedaní. Obaja sme sa snažili absolvovať kratšie striedania, aby sme boli čerstvejší," doplnil odchovanec trenčianskej Dukly. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies