Konflikt v Sýrii: Tuniské ženy chodia uspokojovať povstalcov!

NETKY.SK • 23 September 2013, 09:38 • 2 min
Konflikt v Sýrii: Tuniské ženy chodia uspokojovať povstalcov!

TUNIS - Tuniský minister vnútra Lutfí bin Džiddú informoval, že mnohé Tunisanky odchádzajú do Sýrie, aby tam uspokojovali sexuálne potreby islamistických povstalcov. Keď otehotnejú, vracajú sa do Tuniska.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako napísal francúzsky internetový server LePoint.fr, tuniské ženy, ktoré sa dali na džihád sexom (džihád niká), majú pohlavný styk "s 20, 30 i 100" džihádistami, uviedol tuniský minister pred poslancami parlamentu, pričom nespresnil, či tieto čísla zodpovedajú počtu súloží za deň. 

Džihád niká umožňuje mimomanželský pohlavný styk s viacerými partnermi a niektorými salafistickými náboženskými hodnostármi je považovaný za legitímnu formu svätej vojny. Minister nekonkretizoval počet žien, ktoré sa do Sýrie vydali viesť tento druh džihádu. Tuniská tlač však nedávno informovala o stovkách žien, ale aj o stovkách Tunisanov, ktorí odišli do Sýrie bojovať proti režimu prezidenta Bašára Asada. 

Džiddú odhaduje, že od jeho uvedenia do úradu v marci toho roku kontroly na letiskách v Tunisku zabránili vycestovať do Sýrie asi 6000 mladým Tunisankám. Úrady dôsledne kontrolujú aj mladých mužov, u ktorých je podozrenie, že by mohli do cudziny cestovať s cieľom pripojiť sa k islamistickým povstalcom v Sýrii. Podľa tuniskej tlače mladí Tunisania do Sýrie cestujú cez tretie krajiny, najčastejšie cez Turecko či Líbyu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies