Koncert skupiny Paramore prerušil skunk

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 12:45 • 2 min
Koncert skupiny Paramore prerušil skunk

BUNBURY - Americká rocková formácia Paramore musela v sobotu nakrátko prerušiť svoje vystúpenie na Bunbury Music Festivale v Cincinnati, pretože medzi fanúšikov pod pódiom sa dostal skunk.

slovakia

left justify in out

Ku kurióznemu incidentu došlo na začiatku skladby The Only Exception, keď si speváčka Hayley Williams všimla, že sa v publiku niečo deje.

 

"Chcete, aby som prestala spievať? Dajme si na chvíľu pauzu. Ste tam dole v poriadku? Počkáme, kým bude všetko znova v poriadku," spýtala sa publika. Následne niekto z davu zakričal, že je medzi nimi skunk. "Zjavne je to iba skunk, ktorý na vás strieka z lásky a štedrosti. Nič také sme doteraz nezažili," zareagovala Williams. Keď sa fanúšikovia upokojili, začala znova spievať The Only Exception. "Túto skladbu venujem vám. Myslím, že voniate nádherne bez ohľadu na to, akú máte vôňu. To je bezvýhradná láska," dodala. 

 

 

Paramore vznikli v roku 2004 vo Frankline v štáte Tennessee. Debutovali o rok neskôr albumom All We Know Is Falling, po ktorom nasledovali nahrávky Riot! (2007), Brand New Eyes (2009) a Paramore (2013). V roku 2010 z kapely odišli dvaja zakladajúci členovia - bratia Josh a Zac Farrovci. V súčasnosti tvoria zostavu speváčka Hayley Williams, basgitarista Jeremy Davis a gitarista Taylor York, pričom na koncertoch s nimi hrávajú ďalší traja hudobníci. Medzi ich najznámejšie skladby patria Misery Business, Decode, The Only Exception, Still Into You či Ain't It Fun. Na konte majú dve Kerrang! Awards, jednu MTV Europe Music Award, tri NME Awards a tri nominácie na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies