Kollárov vstup do politiky: Ide do strany Náš kraj?!

NETKY.SK • 10 November 2015, 16:25 • 2 min
Kollárov vstup do politiky: Ide do strany Náš kraj?!

BRATISLAVA – Známy podnikateľ a „multiotec“ Boris Kollár v rozhovore pre časopis OK! Povedal, že plánuje vstúpiť do politiky. Podnikateľ by údajne chcel ísť do volieb s vlastnou stranou, ak sa mu však nepodarí včas získať dostatok podpisov, existuje možnosť, že vstúpi do už existujúceho politického hnutia.

slovakia

left justify in out

O Kollárovom vstupe do politiky sme vás informovali včera. „Viem vám potvrdiť, že budem kandidovať v týchto voľbách,“ povedal Boris Kollár na pre Denník N a dodal: „Viac poviem v stredu, najprv na svojej fan page na Facebooku, lebo tam sa to celé začalo.“ Na sociálnej sieti preto, lebo mu písali tisícky ľudí, aby do politiky vstúpil. „Bolo by čestné voči nim uverejniť to najprv tam,“ dodal pre denník podnikateľ Kollár.

 

img

 

S najväčšou pravdepodobnosťou bude chcieť Kollár založiť vlastnú stranu, pretože podľa našich informácií odmietol ponuku vstúpiť do strany Priama demokracia. Na založenie vlastnej politickej strany potrebuje Kollár 10-tisíc podpisov, takže existuje aj možnosť, že by prebral existujúcu stranu a nanovo by ju „prerobil“.

 

Náš kraj?!

 

Kollára médiá spájajú napríklad aj s Petrom Pčolinským, ktorý je štatutárom strany Náš kraj o tom, či by podnikateľ kandidoval za túto stranu obaja mlčia. Bývalá predsedníčka strany si však myslí, že Kollár sa chystá práve do tejto strany. „Takže je to pravda, v pozadí personálnych i organizačných premien strany Náš kraj je pán Boris Kollár," napísala na facebooku. Okrem strany Náš kraj je Kollár spájaný aj so Stranou zelených, s ktorou má podnikateľ dobré vzťahy.

 

Podnikateľa spájali aj so Slovenskou národnou stranou, avšak aj predseda strany Andrej Danko, ale aj samotný Kollár popreli túto informáciu.

 

„Mám ambíciu zlepšiť život ľuďom a ochrániť ich rodiny. A je mi jedno, ako to urobím, ale urobím to,“ naznačil Kollár svoje politické ambície.

 

Boris Kollár je najmä aktívny na facebooku, kde ho sleduje takmer 36-tisíc ľudí. Okrem vlastných videí zdieľa rôzne články kritizujúce utečencov a prešľapy vlády.

 

 

 

Situacia sa v Nemecku vyhrotila a zasiahne aj nas ...

Posted by Boris Kollar on Wednesday, October 21, 2015

 

 

 

Moje zamyslenie ku ŠTATNEMU SVIATKU ,,

Posted by Boris Kollar on Wednesday, October 28, 2015

 

V roku 2010 sa objavil na kandidátke strany Únia – strana pre Slovensko, ktorá v parlamentných voľbách získala 0,7% hlasov. Okrem neho sa na kandidátke tejto strany objavil aj Branislav Záhradník, alebo Zuzana Martináková.

 

 

 

 

Politológovia nedávajú Kollárovi vo voľbách mnoho šancí. Michal Horský tvrdí, že Kollárova strana vo voľbách získa necelé percento hlasov voličov. "Ak sa správa o tom, že sa nejaký inseminátor rozhodol kandidovať stane správou dňa, to len vypovedá o tom, v akom zúfalom stave sa naša spoločnosť nachádza," napísal na svojom facebooku poslanec Alojz Hlina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies