Kolba hrdinom večera v Steel aréne

NETKY.SK • 8 Marec 2012, 08:09 • 2 min
Kolba hrdinom večera v Steel aréne

Kolba hrdinom večera v Steel aréne - Hokej Úvodný štvrťfinálový duel v košickej Steel aréne priniesol obojstranne vyrovnaný hokej a tabuľkový rozdiel medzi domácimi hráčmi a hráčmi spod Urpína nebol vôbec badateľný. Obidve mužstvá dobre bránili, pekne kom

slovakia

left justify in out

img

Úvodný štvrťfinálový duel v košickej Steel aréne priniesol obojstranne vyrovnaný hokej a tabuľkový rozdiel medzi domácimi hráčmi a hráčmi spod Urpína nebol vôbec badateľný. Obidve mužstvá dobre bránili, pekne kombinovali a svoju hru okorenili až siedmimi presnými zásahmi. Drámu rozhodlo predĺženie, v ktorom už po 23 sekundách namieril presne bývalý hráč "baranov" obranca Marek Kolba a zužitkoval tak ideálnu početnú výhodu štyroch proti trom.
      "Bola to gólová strela, takže môžem povedať, že mi sadla. Brankár sa presúval, keďže si asi myslel, že Michel Miklík už vypáli. On mi to však posunul na stranu a trafil som to presne medzi nohy. Prvý zápas je vždy ťažký, predovšetkým na psychiku a myslím si, že zajtra začneme lepšie," uviedol tesne po skončení duelu autor víťazného gólu Kolba a dodal: "Teší ma tento gól, ale musím povedať, že to bola práca celého mužstva."
      Hostia z Banskej Bystrice viedli na košickom ľade tri razy o gól, no napokon sa šťastena od nich odklonila. Svojim výkon si však určite vyslúžili rešpekt u svojho súpera, ale na tvári kapitána Michala Grmana bolo badať okrem sklamnia i určitú nespokojnosť. "Ak chceme tento výkon zopakovať a prehrať, tak netreba meniť nič, ale ak chceme vyhrať, tak musíme zmeniť najmä prístup jednotlivcov k zápasu," skonštatoval bývalý hráč HC Košice.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies