"Kobra" asi hrýzla naposledy: Aj DeGale odporúča Frochovi koniec

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 17:50 • 2 min
"Kobra" asi hrýzla naposledy: Aj DeGale odporúča Frochovi koniec

LONDÝN - Britský boxer Carl Froch by mal sám ukončiť profesionálnu kariéru.

slovakia

left justify in out

Po promotérovi Eddiem Hearnovi vyslovil toto odporúčanie aj krajan 37-ročného štvornásobného bývalého majstra sveta superstrednej hmotnostnej kategórie James DeGale, ktorý bojuje v rovnakej váhe a cez víkend sa v Bostone s Američan Andrem Dirrellom stretne o opasok organizácie IBF. Ten ešte začiatkom tohto kalendárneho roka patril práve Frochovi, no rodák z Nottinghamu sa ho vzdal, čím sa vyhol súboju s 29-ročným DeGalem.

 

"Mal by skončiť a posunúť sa ďalej. Zarobil dosť peňazí, nech si oddýchne a užíva. A rozhodne by nemal boxovať so mnou, stĺkol by som ho. Nezískal by ani kolo. Viem, že veľa vydrží, ale on si uvedomuje, že nemá šancu," sršal sebavedomím podľa ESPN James DeGale. 

 

Promotér Eddie Hearn tiež naznačil, že "Cobra" už zrejme má svoj posledný zápas za sebou. "Môžete byť stále tým istým pästiarom, keď máte toľko peňazí, skvelú rodinu, dom, dve deti a ďalšie na ceste? DeGale a Froch by vypredali Wembley, ale Carl to už asi nepotrebuje," povedal predstaviteľ spoločnosti Matchroom. 

 

Frochovi podľa Hearna chýba motivácia na ďalší duel: "Ponúkal som mu Julia Césara Cháveza Jr., Bernarda Hopkinsa či Gennadija Golovkina. Meranie síl s posledným menovaným by som bral, no iba v prípade, že HBO príde s riadnym balíkom. S Golovkinom sa nebojuje pre žart, lebo byť s ním v ringu nie je zábava," doplnil Eddie Hearn pre ESPN na margo "kazašského hromu", ktorý v sobotu dosiahol jubilejný dvadsiaty knokaut v rade. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies