Kližan sa na štvorhru na rok 2015 dohodol s Oswaldom

NETKY.SK • 20 November 2014, 11:27 • 2 min
Kližan sa na štvorhru na rok 2015 dohodol s Oswaldom

BRATISLAVA - Slovenský tenista Martin Kližan bude v roku 2015 hrávať štvorhru s Rakúšanom Philippom Oswaldom. Predznamenal to v rozhovore pre Tennis-Arena.cz.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Bratislavčan figuruje v debli na 216. priečke v renkingu. Práve po boku Oswalda získal v máji na antuke vo francúzskom Nice svoj druhý titul vo štvorhre na hlavnom profesionálnom okruhu. Premiérový si vybojoval vlani v chorvátskom Umagu so Španielom Davidom Marrerom. 

 

Zverenec Martina Damma Kližan si v tejto sezóne zahral aj mix so Švajčiarkou Belindou Bencicovou: "Sme dobrí kamaráti. Spoznali sme sa tento rok v Austrálii. Máme dobrý vzťah. Je v podstate Slovenka, nesmierne charizmatická osoba a veľmi príjemný človek." Spoločné vystúpenie na Australian Open sa však nechystá. "Obaja sa chceme sústrediť na dvojhru a štvorhru. Je tam tiež nesmierne teplo a musím si šetriť ruku," vysvetlil Kližan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies