FOTO Kiskovci prežívajú najkrajšie obdobie, prvá dáma sa po dlhej dobe ukázala aj s tehotenským bruškom

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 16:08 • 2 min
FOTO Kiskovci prežívajú najkrajšie obdobie, prvá dáma sa po dlhej dobe ukázala aj s tehotenským bruškom

BRATISLAVA – Prvá dáma Martina Kisková po dlhej dobe opäť sprevádzala svojho manžela na oficiálnom stretnutí so zahraničnými náprotivkami.

slovakia

left justify in out

Kiskovci privítali na Slovensku gruzínskeho prezidenta Giorgia Margvelashvilia spolu s jeho manželkou. Prezident na svojej oficiálnej facebookovej stránke zverejnil fotografie  zo stretnutia v Tatrách. Prezidentský pár doslova žiari šťastím.

 

Martina Kisková mala oblečený čierny sveter, nohavice a biely kabát. Tehotenské bruško však už nezakryla. Tretí prírastok do rodiny očakávajú v auguste.

 

Pani Kisková sa na verejnosti ukazuje veľmi nerada, tento raz si stretnutie zjavne užívala. Obaja manželia vyzerali mimoriadne spokojne.

 

„Veľa sme hovorili o deťoch a o rodine. Veľa sme sa nasmiali. S manželkou Martinou sme v Tatrách veľmi radi privítali prezidenta Gruzínska s manželkou. Výlet na Lomnický štít sme museli pre zlé počasie zrušiť, ale hosťom som ukázal krásnu historickú Levoču, aj Spišskú Sobotu a Poprad," napísal na Facebooku Kiska, ktorý sa stane už päťnásobným otcom.

 

Z prvého manželstva má syna Andreja a dcéru Natáliu. Druhá manželka Martina mu zatiaľ porodila Viktora a Veroniku.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies