Kiska vymenuje Hudáka za ministra hospodárstva v utorok

NETKY.SK • 11 Jún 2015, 18:02 • 2 min
Kiska vymenuje Hudáka za ministra hospodárstva v utorok

BRATISLAVA - Prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska vymenuje v utorok 16. júna na návrh predsedu vlády Roberta Fica za ministra hospodárstva Vazila Hudáka. Informoval o tom Martin Lipták z tlačového odboru Kancelárie prezidenta SR. Dňom 11. júna Hudák skončil vo funkcii štátneho tajomníka ministerstva financií.

slovakia

left justify in out

Medzi prioritami nového ministra hospodárstva budú podľa premiéra Roberta Fica aj energetické otázky. Pôjde predovšetkým o dostavbu tretieho a štvrtého bloku Atómovej elektrárne Mochovce, ako aj predaj 66-percentného podielu v Slovenských elektrárňach. Fico o tom informoval v stredu na tlačovej besede po rokovaní vlády. Medzi ďalšie priority nového ministra hospodárstva zaradil premiér ukončenie činnosti Fondu národného majetku SR a tému veľkých verejných investícií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies