King Shaolin predstavili videoklip ku skladbe Friend

NETKY.SK • 30 September 2014, 14:13 • 2 min
King Shaolin predstavili videoklip ku skladbe Friend

BRATISLAVA - Slovenská kapela King Shaolin predstavila prostredníctvom portálu YouTube videoklip k piesni Friend. Klip formácia nakrúcala v Prahe a je dielom českého režiséra Lukáša Kosíka.

slovakia

left justify in out

Autorom námetu je manažér kapely Lumír Mati, o scenár a produkciu sa postarali samotní King Shaolin. „Videoklip a pieseň Friend je pre nás osobnou záležitosťou. Našou ambíciou bolo predstaviť kapelu, a upriamiť pozornosť na priateľstvo ľudí, samozrejme aj naše, ktoré je najpevnejším základom fungovania kapely, a našich životov,“ povedal o novinke spevák formácie Dominik Štofko. Singel Friend sa objaví na druhej štúdiovke kapely, názov a dátum vydania členovia formácie zatiaľ nezverejnili.

 

 

Bratislavská kapela King Shaolin vznikla v roku 2011. O rok neskôr debutovali albumom Road To The Machiavelli Valley. Formácia vlani odohrala množstvo koncertov, niekoľko letných festivalov a predskakovala Celeste Buckingham či formácii Peter Bič Project. V skupine pôsobia spomínaný spevák, gitarista a skladateľ Dominik Štofko, Norbert Neuschl (basgitara, sprievodné vokály), Michal Uličný (bicie nástroje) a Michal "Mustafa" Novák (gitara, sprievodné vokály). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies