Kickboxerka uškrtila sexuálneho útočníka do bezvedomia

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 17:00 • 2 min
Kickboxerka uškrtila sexuálneho útočníka do bezvedomia

CHELTENHAM – Keď sexuálny útočník udrel ženu, pritiahol ju ku stene a skočil na ňu, ešte netušil s kým sa zaplietol. O päť minút neskôr totiž ležal na zemi v bezvedomí.

slovakia

left justify in out

Mark Willis (39) si „zobral väčšie sústo, ako by mohol zvládnuť“, keď sa zameral na ženu, ktorá kráčala okolo druhej hodine ráno domov v anglickom meste Cheltenham.

 

img

 

Niekoľkokrát ju udrel, zatiahol ju do predzáhradky a skočil na ňu. Ale žena, ktorá dva roky trénovala kickbox a absolvovala niekoľko kurzov sebeobrany, chytila útočníka do trianglu (typ chvatu pri, ktorom ten, čo je na zemi pomocou nôh uškrtí toho, čo je nad ním) a dostala ho do bezvedomia.

 

Žena, ktorá nebola menovaná mu počas chvatu povedala: „Buď ticho a rob to čo ti poviem a nič sa ti nestane.“

 

Takto vyzerá triangel

 

img

 

Na súde opísala celú situáciu. „Zanadávala som na neho,“ začala napadnutá a dodala: „Povedala som mu niečo ako po**b sa a niekoľkokrát ma udrel do tváre.“ Žena mu potom chcela dať páku na ruku, ale útočník sa jej vyšmykol.

 

„Moje nohy však boli voľné, a tak som dvihla moju ľavú nohu na jeho rameno poza jeho krk. Prekrížila som ju mojou pravou nohou a tlačila som najviac ako to len išlo,“ popisovala ďalej úrok napadnutá a dodala: „Zatvorila som oči a držala som ho tak dlho, ako som len vedela a dúfala som, že čochvíľa omdlie. Potom som to ucítila. Prekotila som ho a odplazila som sa domov.“

 

 

DNA útočníka našli na oblečení napadnutej ženy. Bol zatknutý a priznal napadnutie ale odmietol sexuálny útok. Súd a porota muža uznali vinným. Žena dostal odmenu 700 eur za to, že pomohla dolapiť paćhateľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies