KHL: Zástupcovia Slovana budú v Minsku aj rokovať s hráčmi

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 12:22 • 2 min
KHL: Zástupcovia Slovana budú v Minsku aj rokovať s hráčmi

BRATISLAVA - Tréner hokejistov Slovana Bratislava Rostislav Čada v sprievode s generálnym manažérom klubu Kontinentálnej hokejovej ligy Marošom Krajčim odleteli v stredu do bieloruského Minska, kde si pozrú do soboty zápasy majstrovstiev sveta.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia belasých uvidia v akcii viacerých hráčov Slovana a kouč zameria svoju pozornosť aj na štúdium rôznych herných štýlov či progresívnych prvkov v hre.

V Minsku si budú môcť podľa hcslovan.sk pohovoriť tiež s agentmi viacerých hráčov, ktorí pripadajú do úvahy pre tím do budúcej sezóny. Obdobie po majstrovstvách sveta býva na prestupovom trhu najrušnejším. "Okrem sledovania vybraných zápasov majstrovstiev sveta sa v Minsku stretnem s viacerými predstaviteľmi KHL, agentmi hráčov, ako aj s hokejistami. Samozrejme, účelom našej cesty do bieloruskej metropoly je dotiahnuť ponuky, resp. ďalej sa posunúť v rozhovoroch o pôsobení vybraných hráčov v Slovane,“ povedal tesne pred cestou do Bieloruska na klubovom webe Maroš Krajči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies