KHL: Vondrka venoval gól dedovi do neba

NETKY.SK • 15 December 2014, 22:33 • 2 min
KHL: Vondrka venoval gól dedovi do neba

BRATISLAVA - Hráči Slovana v Bratislava podali v tejto sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v pondelok jeden zo svojich najlepších výkonov.

slovakia

left justify in out

Odniesli si to hokejisti fínskeho Jokeritu Helsinki, ktorí v Bratislave prehrali vysoko 2:6. "Hrali sme jednoducho z vlastného pásma a nahadzovali si puky k súperovi. Mali sme Jokerit prečítaný, oni mali s nami veľké problémy. Veľmi nám pomohol gól v prvej minúte a potom sme pridali druhý. To bol správny impulz k víťazstvu," povedal po zápase útočník Michal Vondrka, ktorý sa na pondelkovom triumfe podieľal presným zásahom a asistenciou.

 

Českému krídelníkovi sa v ostatnom čase strelecky nedarilo, puk za súperovho brankára dostal v KHL po viac ako dvoch mesiacoch. Predtým skóroval začiatkom októbra v Petrohrade pri prehre Slovana s SKA 2:7. Pondelkový zásah do siete Jokeritu mal pre Vondrku špeciálnu príchuť. "Tento gól venujem môjmu dedovi, ktorý zomrel minulý týždeň. Beriem to ako takú satisfakciu," povedal so slzou v oku útočník Slovana. 

 

Nasledujúci duel odohrajú "belasí" až o týždeň, v pondelok 22. decembra hostia Ladu Togliatti. Na programe je totiž asociačný termín. "Mali sme náročných súperov v ostatných zápasoch a osem bodov pred prestávkou je úžasných," dodal Vondrka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies