KHL: Slovan prišiel o Nagya, proti Chabarovsku nenastúpi

NETKY.SK • 31 Október 2014, 08:24 • 2 min
KHL: Slovan prišiel o Nagya, proti Chabarovsku nenastúpi

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava prišli vo štvrtkovom súboji KHL so Sibirom Novosibirsk (2:3) okrem troch bodov aj o svojho najproduktívnejšieho hráča Ladislava Nagya. Ten si už v úvodnej tretine poranil pri strete s Andrejom Konevom koleno a museli ho ešte v priebehu zápasu odviezť na vyšetrenia do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Dĺžka jeho absencie nie je zatiaľ známa, 35-ročný krídelník však pravdepodobne nenastúpi v piatkovom domácom dueli (19.30 h) s Amurom Chabarovsk. "Pri páde na ľad si narazil dolnú časť tela. Podstúpil CT vyšetrenia, ktoré vylúčili zlomeninu. Ide o poranenie mäkkých svalových tkanív. V najbližších dňoch sa ukáže, ako úspešne bude pokračovať v liečbe. V piatok proti Chabarovsku asi nenastúpi, ale verím, že jeho stav sa bude zlepšovať a čoskoro sa nám vráti do hry," povedal po stretnutí lekár Ján Grauzel zo Sport Clinic-u, ktorý vylúčil dlhšiu hernú pauzu u zranenej opory Slovana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies