Ján Mičovský píše Igorovi Matovičovi: Z ministerstva zbytočne odchádzajú odborníci!

NETKY.SK • 24 August 2021, 14:58 • 2 min
Ján Mičovský píše Igorovi Matovičovi: Z ministerstva zbytočne odchádzajú odborníci!

Bývalý minister pôdohospodárstva Ján Mičovský napísal otvorený list šéfovi hnutia OĽANO Igorovi Matovičovi. Kritizuje v ňom aktuálne dianie v agrorezorte. Podľa Mičovského nové vedenie prepustilo viacero odborníkov.

slovakia

left justify in out

Bývalý minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, v súčasnosti poslanec za hnutie  OĽaNO  Ján Mičovský, zverejnil na sociálnej sieti otvorený list predsedovi Igorovi Matovičovi, v ktorom sa obáva straty protikorupčného charakteru hnutia. Zároveň kritizuje niektoré manažérske rozhodnutia, najmä personálne, svojho nástupcu vo funkcii.

 

"Nastupujúcemu ministrovi, pánovi Samuelovi Vlčanovi (nominant OĽANO), som odovzdal funkciu s presvedčením, že transplantácia slušnosti do chorého rezortu bude pokračovať. Avšak to, čo sa začalo diať na ministerstve pôdohospodárstva po mojom odchode, za slušné považovať nemôžem," tvrdí Mičovský.

 

Kroky nového ministra podľa neho zneucťujú protikorupčný étos hnutia. "Urážajú ľudí, ktorí sa k nám pridali a ktorí považujú morálnu obrodu krajiny za svoj cieľ. Ak by som v tejto situácii mlčal, urobilo by to zo mňa zbabelca. Takže nebudem. Nemlč, prosím, ani Ty, hnutie, ktoré si založil, si to nezaslúži," vyzval Mičovský v liste Matoviča.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies