KHL: Slovan do Záhrebu bez Nagya i Mihálika

NETKY.SK • 31 Október 2015, 12:02 • 2 min
KHL: Slovan do Záhrebu bez Nagya i Mihálika

BRATISLAVA - Hokejistov Slovana Bratislava čaká záverečný zápas KHL pred prvou asociačnou prestávkou sezóny 2015/2016.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom dueli (17.30 h) na ľade Medveščaku Záhreb nemôže tréner "belasých" Miloš Říha stále počítať s Ladislavom Nagyom, 36-ročný krídelník si doliečuje zranenie tváre, ktoré mu spôsobil protihráč korčuľou v súboji s Avangardom Omsk (0:3).

 

Do metropoly Chorvátska sa slovanisti vydali autobusom iba niekoľko hodín po domácom stretnutí s Ak Bars Kazaň (1:2 sn). Tréneri budú mať v Záhrebe k dispozícii dokopy 22 hráčov - dvoch brankárov, sedem obrancov a trinásť útočníkov. S mužstvom okrem Nagya neodcestoval ani zranený obranca Vladimír Mihálik. Doma podľa plánu zostala aj staronová posila Ľubomír Višňovský, skúsený zadák po nedávnom podpise zmluvy so Slovanom by mal byť pripravený na novembrovú sériu zápasov.

 

Výprava Slovana sa späť do Bratislavy vráti po zápase v noci z nedele na pondelok. Informáciu priniesla oficiálna webstránka slovenského zástupcu v nadnárodnej súťaži.

 

Hráči Slovana, ktorí odcestovali do Záhrebu (zdroj: hcslovan.sk): Brust, Garnett – Barker, Valach, Sersen, Švarný, Starosta, Luža, Kozák – Paré, Surový, Jeglič, Leblanc, Nedorost, Bartovič, Tičar, Viedenský, Lušňák, Kašpar, Šťastný, Miklík, Skalický

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies