KHL: Kovaľčuk sa teší na Znaroksa, chce hrať na Karjala Cupe

NETKY.SK • 13 Október 2014, 13:54 • 2 min
KHL: Kovaľčuk sa teší na Znaroksa, chce hrať na Karjala Cupe

PETROHRAD - Hviezdny hokejový útočník Iľja Kovaľčuk chce v úvode novembra štartovať na fínskom turnaji Karjala Cup v drese ruskej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný krídelník prezradil, že sa síce pozná s hlavným koučom "zbornej" Olegom Znaroksom, no ešte nikdy s ním nespolupracoval v jednom tíme. "S radosťou budem štartovať na Karjala Cupe. Sympatizujem s emotívnymi ľuďmi, ktorí dokážu strhnúť mužstvo. Bolo zjavné, že na ostatnom svetovom šampionáte chlapci bojovali aj za Znaroksa," povedal Kovaľčuk pre portál Championat.com.

 

Lídrovi tímu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) SKA Petrohrad by však plány mohol zahatať program nadnárodnej súťaže. Vo štvrtok 6. novembra totiž Petrohrad absolvuje domáci ligový duel proti obhajcovi Gagarinovho pohára Metallurgu Magnitogorsk a v rovnaký deň by sa mal uskutočniť aj zápas Švédsko - Rusko na Karjala Cupe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies