KHL: Kašpara potrestali za hodenie hokejky po rozhodcovi na päť duelov

NETKY.SK • 11 November 2014, 12:56 • 2 min
KHL: Kašpara potrestali za hodenie hokejky po rozhodcovi na päť duelov

MOSKVA - Športovo-disciplinárna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) potrestala Čecha Lukáša Kašpara z Jugry Chanty-Mansijsk päťzápasovým dištancom za hodenie hokejky po hlavnom rozhodcovi Nikolajovi Akuzovskom.

slovakia

left justify in out

Pre ruskú agentúru R-sport to potvrdil v telefonickom rozhovore predseda komisie Valerij Kamenskij.
     

Dvadsaťdeväťročný útočník v sobotu 8. novembra na domácom ľade v súboji so Severstaľom Čerepovec v prvej polovici tretej tretiny hodil po jednom z hlavných arbitrov hokejku. Rodáka z Mostu pri bránení v oslabení trafil pukom Andrej Šefer a český krídelník sa nevedel dvihnúť z ľadu. Hra nebola prerušená a Kašpar následne reagoval skratovo. "Väčšina členov hlasovala za päťzápasový dištanc. Padlo viacero názorov, ale vzhľadom na okolnosti a zranenie hráča sme dospeli k takémuto rozhodnutiu. Je to seriózny a adekvátny trest," povedal pre r-sport.ru Kamenskij. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies