KHL: Janus zostáva v Slovane, s klubom podpísal ročný kontrakt

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 13:33 • 2 min
KHL: Janus zostáva v Slovane, s klubom podpísal ročný kontrakt

BRATISLAVA - Hokejový brankár Jaroslav Janus bude pôsobiť v drese slovenského účastníka KHL HC Slovan Bratislava aj v budúcej sezóne. S klubom podpísal v utorok kontrakt do 30. apríla 2015.

slovakia

left justify in out

O post brankárskej jednotky bude Janus v tíme Rostislava Čadu bojovať so Švédom Johanom Backlundom, ktorý sa s vedením "belasých" dohodol na ročnej zmluve len prednedávnom. 

 

Dvadsaťštyriročný Janus prišiel do Slovana v roku 2012 z tímu AHL Norfolk Admirals. V prvej sezóne Bratislavčanov v nadnárodnej súťaži odchytal pri postupe do play off 47 stretnutí, v ktorých sa úspešnosť jeho zásahov vyšplhala takmer na hranicu 93 percent. V uplynulom ročníku sa postavil do bránky v 41 dueloch. Do vyraďovacej súťaže sa s "belasými" neprebojoval a v Pohári nádeje neprešiel s tímom cez 1. kolo, v ktorom ho vyradil neskorší finalista Dinamo Minsk. Slovensko reprezentoval na nedávno skončených MS v Minsku. Informoval oficiálny klubový web.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies