KHL: Janus, Mikúš či Záborský neprijali kvalifikačné zmluvy

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 10:20 • 2 min
KHL: Janus, Mikúš či Záborský neprijali kvalifikačné zmluvy

BRATISLAVA - Štyria slovenskí hokejisti Jaroslav Janus, Juraj Mikúš, Tomáš Záborský a Lukáš Cingeľ ako obmedzení voľní hráči neakceptovali do konca mája kvalifikačné ponuky na zmluvy od klubov Kontinentálnej hokejovej ligy.

slovakia

left justify in out

Janusovi s Mikúšom ponúkal kontrakt so stanovenými podmienkami po vypršaní starého Slovan Bratislava, Záborskému ruská Ufa a Cingeľovi český Lev Praha. Informuje o tom web Kontinentálnej hokejovej ligy.

Janus, Mikúš, Záborský a Cingeľ mohli podľa kolektívnej zmluvy Kontinentálnej hokejovej ligy dostať do 31. mája od svojich doterajších zamestnávateľov kvalifikačné ponuky. Zároveň ich mohli osloviť aj iné tímy a ponúknuť im výhodnejšiu zmluvu, ako mali doteraz. Ich doterajší zamestnávateľ ju potom musel dorovnať, ak si chcel udržať na nich práva. Janus, Mikúš, Záborský a Cingeľ však dostali ponuky len od svojich doterajších zamestnávateľov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies