KHL: Chabarovsk je bez peňazí, o pomoc požiadal vedenie ligy

NETKY.SK • 14 November 2013, 13:41 • 2 min
KHL: Chabarovsk je bez peňazí, o pomoc požiadal vedenie ligy

CHABAROVSK - Ruský klub Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Amur Chabarovsk je bez peňazí. Konštatoval to jeho viceprezident Jevgenij Curikov s tým, že sa už obrátili so žiadosťou o pomoc na vedenie ligy.

slovakia

left justify in out

"Obrátili sme sa na vedenie ligy a KHL nám poskytla bezúročnú pôžičku," citovala agentúra ITAR-TASS Curikova. "To nám umožnilo vyplatiť hokejistom výplatu za polovicu augusta, lebo sumu za druhú polovicu mesiaca už dostali. Za august sme sa vyrovnali aj s trénermi mužstva a zabezpečili sme aj výjazd mužstva, ktorý nás čaká." Jevgenij Curikov zdôraznil, že aj napriek tejto zlej situácii s pomocou ligy hrať budú. "Nedopustím, aby Amur nemohol v sezóne pokračovať. No peniaze v našom klube dnes nie sú."      

Curikov ďalej uviedol, že dúfajú a čakajú. "Prvého decembra sa uskutoční druhé zasadnutie dozornej rady. Na prvom zasadnutí 17. októbra dostali gubernátori Chabarovského kraja a členovia rady za úlohu nájsť východisko z tejto situácie. Možno sa všetko podarí ešte skôr ako 1. decembra. No zatiaľ len jednoducho veríme a čakáme."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies