Tragédia v Záhrebe: Polícia našla v dome šesť mŕtvych ľudí

NETKY.SK • 2 August 2019, 06:22 • 2 min
Tragédia v Záhrebe: Polícia našla v dome šesť mŕtvych ľudí

ZÁHREB - Včera vo večerných hodinách sa do Záhrebu ani zo Záhrebu nikto nedostal. Polícia tu uzavrela všetky prístupové cesty kvôli pátraniu po vrahovi.

slovakia

left justify in out

Hlavné mesto Chorvátska sa včera stalo dejiskom tragédie. Približne o 21:30 dostala polícia avízo, že z jedného z domov v južnej časti mesta sa ozýva streľba. Keď muži zákona dorazili na miesto, našli tu šesť mŕtvych ľudí so strelnými ranami.

 

img

 

"Šesť mŕtvol našla polícia vo štvrti Kajzerica v mestskej časti Nový Záhreb," uviedla chorvátska štátna agentúra HINA citujúc nemenovaný zdroj z polície. Hovorca chorvátskej polície sa dosiaľ k správe nevyjadril.

 

img

 

Podľa prvých informácií z miesta činu boli ľudia zastrelení jedinou zbraňou, z čoho vyplýva, že vrah bol zrejme sám. Bližšie informácie tak o obetiach, ako aj o vrahovi polícia zatiaľ neuviedla, intenzívne po ňom pátrajú.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies