KHL: Avangard Omsk angažoval Garona, chce Mezina

NETKY.SK • 8 Október 2013, 13:11 • 2 min
KHL: Avangard Omsk angažoval Garona, chce Mezina

OMSK - Účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Avangard Omsk sa dohodol na spolupráci s kanadským brankárom Mathieuom Garonom. V pondelok večer na stretnutí s fanúšikmi o tom informoval generálny manažér "jastrabov" Juraj Karmanov.

slovakia

left justify in out

Avangard prehral ostatných osem duelov (skóre 11:38) a v tabuľke Východnej konferencie má na predposlednom 13. mieste len 9 bodov. Karmanov ďalej prezradil, že na poste dvojky by sa mohol predstaviť Bielorus Andrej Mezin. "Bohužiaľ, naši mladíci ešte nie sú pripravení zastávať tieto pozície," povedal pre oficiálny klubový web Karmanov.

Tím už skôr opustil fínsky gólman Teemu Lassila, pred ním odišli aj tréner Petri Matikainen a jeho asistent Pasi Nurminen. V pondelok pred priaznivcov klubu predstúpili tréner Miloš Říha, výkonný riaditeľ Pavel Šeruimov a kapitán tímu Alexander Frolov.

Podľa portálu KHL-Bet.ru by z klubu mohol odísť aj spomenutý Karmanov, ktorého prijal gubernátor Omskej oblasti Viktor Nazarov. Manažér Avangardu pred ním obhajoval prácu realizačného tímu a manažmentu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies