Khedira potvrdil, že v lete opustí Real Madrid

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 14:35 • 2 min
Khedira potvrdil, že v lete opustí Real Madrid

MADRID - Nemecký stredopoliar Sami Khedira nepredĺži s Realom Madrid kontrakt a po skončení tejto sezóny odíde zo španielskeho futbalového klubu. Dvadsaťsedemročný záložník nie je pod vedením talianskeho trénera Carla Ancelottiho pevnou súčasťou základnej zostavy "bieleho baletu".

slovakia

left justify in out

"Nejde o rozhodnutie proti Realu Madrid. Potrebujem nájsť nové výzvy vo svojej kariére. Zatiaľ som sa nedohodol so žiadnym iným klubom a nemám ani destináciu, ktorú by som preferoval. Kým som však hráčom Realu, budem na ihrisku odvádzať maximum," povedal nemecký reprezentant podľa portálu kicker.de. Britské periodikum Daily Mirror spomína záujem Arsenalu Londýn.

 

Sami Khedira prestúpil na štadión Santiago Bernabéu v roku 2010 z VfB Stuttgart za 12 miliónov libier. Dosiaľ v drese "pusiniek" odohral 161 stretnutí vo všetkých súťažiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies