Khan udrel fľašu od mlieka, vysvetlil prečo

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 08:57 • 2 min
Khan udrel fľašu od mlieka, vysvetlil prečo

BOLTON - Britský profesionálny boxer Amir Khan je v povedomí v značnej miere aj vďaka svojim vyhláseniam. Sebaprezentáciu posunul 28-ročný rodák z Boltonu opäť o úroveň vyššie, keď sa objavil vo videu, na ktorom dokázal vo vzduchu udržať fľašku od mlieka len s pomocou rýchlych úderov.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre americkú televíziu Spike následne aj vysvetlil netradičnú tréningovú metódu: "Chcem ukázať, že som najrýchlejším pästiarom na svete."


Samozrejme, Khanovi nemožno uprieť boxerské zručnosti. Je strieborným medailistom z olympijských hier 2004 v Aténach v ľahkej hmotnostnej kategórii a bývalým dvojnásobným profesionálnym majstrom sveta organizácií WBA, resp. WBC v ľahkej welterovej váhe. V piatok v Barclays Center v Brooklyne narazí na domáceho Chrisa Algieriho. Ten v minulom kalendárnom roku podľahol Mannymu Pacquiaovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies