Kendall Jenner a Harry Styles opäť oživili svoj románik

NETKY.SK • 6 September 2016, 15:51 • 2 min
Kendall Jenner a Harry Styles opäť oživili svoj románik

LOS ANGELES - Americká modelka Kendall Jenner a člen anglicko-írskej chlapčenskej skupiny One Direction Harry Styles spolu znova randia. Dvojicu videli vo štvrtok večer na spoločnej večeri v losangeleskej reštaurácii Ysabel a neskôr zdroj americkému časopisu People potvrdil, že dvojica je opäť spolu.

slovakia

left justify in out

"Znovu oživili svoj románik a Kendall je preto nadšená a šťastná. Vždy jej na Harrym záležalo," vyjadril sa zdroj blízky dvojici. Hudobník a hviezda reality šou Kardashianky a ich rodina (2007) sa vraj spoznali pred niekoľkými rokmi, ale nikdy spolu nenadviazali vážny vzťah. "Kendall sa mu vždy páčila a stále čakal na príležitosť stráviť s ňou zasa viac času," uviedol pred časom iný zdroj.

 

 

My loves are so perfect 💕😉 . . #HarryStyles #KendallJenner #HarryandKendall #Hendall #Hendallisreal #Hendallstillalive

Fotka uverejnená používateľom Harry Styles 💙 Kendall jenner (@wolfhendall),


Dvadsaťročnú modelku a 22-ročného speváka videli spolu po prvý raz v januári 2014 na spoločnej lyžovačke v horách v Kalifornii. Paparazzovia ich neskôr na prelome rokov 2015 a 2016 odfotili aj na novoročnej dovolenke na jachte v St. Barts. Ani jeden z dvojice však vzťah vtedy ani teraz oficiálne nepotvrdil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies