Kate Upton sa páčia zarastení muži

NETKY.SK • 28 Október 2013, 19:08 • 2 min
Kate Upton sa páčia zarastení muži

NEW YORK - Americká modelka Kate Upton preferuje zarastených mužov. Myslí si, že v novembri by si všetci chlapi mali nechať narásť fúzy, avšak vyzerá to podľa nej dobre aj počas celého roka.

slovakia

left justify in out

"Rozhodne by vždy mali mať v novembri fúzy. Myslím si však, že tak ako sa cítia sebaisto, vyzerajú najlepšie," povedala v relácii E! News.

Dvadsaťjedenročná modelka momentálne chodí s 33-ročným ukrajinským tanečníkom Maksimom Chmerkovskiym, ktorý sa preslávil v tanečnej šou s názvom Dancing with the Stars. Podľa zdroja z okolia páru však mal Chmerkovskiy spočiatku pochybnosti, či pre neho nie je Upton primladá. "Na to, že ma 21 rokov je veľmi vyspelá. Časom sa to zmenilo, sadli si a je to teraz veľmi vážne. Je medzi nimi silná chémia," vysvetlil zdroj.

Kate Upton tento rok dva razy po sebe zdobila obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Je tak jednou z deviatich modeliek, ktoré sa na titulnú stranu dostali dva razy. Práve tento magazín v roku 2011 vyhlásil Upton za Nováčika roka a o rok neskôr jej venoval titulnú stranu exkluzívneho plavkového čísla, čím blondínke pomohol naštartovať úspešnú kariéru, počas ktorej nechýbala v množstve rebríčkov najpríťažlivejších žien. Ukázala sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov a objavila sa vo viacerých reklamách. Podľa portálu Models.com je momentálne treťou najsexi modelkou na svete, pred ňou sa umiestnili len Adriana Lima a Gisele Bündchen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies