Popálený muž z Prešova podľahol ťažkým zraneniam v nemocnici

NETKY.SK • 1 Jún 2023, 15:40 • 2 min
Popálený muž z Prešova podľahol ťažkým zraneniam v nemocnici

KOŠICE - Muž, ktorého v stredu (31. 5.) previezli z Prešova s ťažkými popáleninami a v život ohrozujúcom stave, vo štvrtok podľahol zraneniam v košickej nemocnici. Potvrdila to Martina Pavliková, hovorkyňa skupiny Agel SK, pod ktorú nemocnica v košickej Šaci patrí.

slovakia

left justify in out

"Pacient, ktorý bol v stredu vrtuľníkom leteckej záchrannej služby prevezený s ťažkými popáleninami a v bezprostrednom ohrození života na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie Nemocnice Agel Košice-Šaca, napriek enormnej snahe celého lekárskeho tímu vo štvrtok na poludnie, bohužiaľ, svojim zraneniam podľahol," uviedla.

 

Ako v stredu informovali záchranári, volanie o pomoc pre horiaceho 23-ročného muža na Mudroňovej ulici v Prešove zaznamenali predpoludním na tiesňovej linke 155. Okoloidúci sa mu snažili pomôcť a plamene uhasili. "Muž už nereagoval, ale dýchal. Vyslaní záchranári ho vzhľadom na ťažké popáleniny uviedli do umelého spánku. Do nemocnice ho v kritickom stave prevážali leteckí záchranári," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová. Na mieste zasahovali aj hasiči. Privolaný zisťovateľ príčin vzniku požiaru stanovil ako najpravdepodobnejšiu príčinu vzniku požiaru úmyselné konanie osoby. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies