Brazílsky virtuóz z PSG sa má vrátiť na Nou Camp

NETKY.SK • 25 Jún 2019, 15:32 • 2 min
Brazílsky virtuóz z PSG sa má vrátiť na Nou Camp

MADRID - Španielske médiá prišli so zaujímavou správou ohľadom brazílskej futbalovej hviezdy Neymara. Už dlhšie sa špekuluje, že Neymar je v PSG nespokojný a jeho návrat do Španielska je už na spadnutie.

slovakia

left justify in out

Podľa niektorých športových zdrojov vraj už ústna dohoda medzi Neymarom a Barcelonou prebehla. Týkala sa podmienok zmluvy s jeho bývalým zamestnávateľom. Podľa informácií španielskych médií vraj kanonier Paríža St. Germain už súhlasil so znížením jeho platu na 12 miliónov eur ročne. Podľa periodika Diario Sport by mal Brazílčan podpísať na Camp Nou zmluvu na 5 rokov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fase não tá boa... mas ninguém pode duvidar que você é um gênio, que você é capaz, e que você é um exemplo dentro e fora de campo. Tudo que está acontecendo é ruim, mas vai te fortalecer ainda mais. Vai deixar você mais forte do que já é. Sempre foi assim. O nome Neymar tem um peço, e não é por isso que você é de pedra, que você não fica triste, que você não tem sentimentos. Você tem, mas sabe lidar com todos eles! Essa fase vai passar, e nós fãs vamos está sempre com você, sei que é complicado falar algo, dizer, se expressar sobre a situação, sobre a menina que te acusa. Sei que tudo isso é ruim. A gente sabe, e está sendo ruim pra nós também. Deixa todos triste, mas sabemos quem é você e que isso vai acabar nas mãos de Deus ! SEMPRE CONTIGO, JUNINHO! FOTO; @nogueirafoto 🇧🇷❤️ #neymar #neymarj #neymarjr #neymarzete #neymarskills #neymarpsg #neymarjrsfive #neymarjrgoals #njr #neymarfans #neymarhumano #neymar2021💙😻 #neymarzetefamily #neymarpai #njr11 #psg #santos #fcbarcelona #neymarbarcelona #neymardasilvasantosjunior #forçaneymar #forcaneymar #neymarbrasil #estamoscomvocenjr #soccer

Príspevok, ktorý zdieľa Neymar Jr - A Lenda . (@njralenda_11),

 

PSG pred dvoma rokmi za Neymara zaplatil rekordných 222 miliónov eur. Podľa barcelonského Mundo Deportivo je vraj 27-ročný hráč pripravený vyjadriť aj svoje ospravedlnenie pred fanúšikmi za spôsob odchodu pred dvoma rokmi. Neymar, ktorý pre zranenie absentuje na prebiehajúcej Copa America, pôsobil v Katalánsku 4 roky. Vyhral tam Ligu majstrov aj dva majstrovské tituly v La Lige. Barcelona je vraj ochotná za Neymara Parížu zaplatiť 100 miliónov eur a pridať aj jeho krajana Phillipa Coutinha. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona