Kašpar je zo žrebu sklamaný, Grendelovi vyšiel tip

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 12:37 • 2 min
Kašpar je zo žrebu sklamaný, Grendelovi vyšiel tip

BRATISLAVA - Reakcie na žreb 2. predkola futbalovej Ligy majstrov 2013/2014:

slovakia

left justify in out

Peter Kašpar, generálny riaditeľ Slovana Bratislava: "Myslím, že sme opäť dostali najťažšieho možného súpera z nenasadených tímov. Máme smolu, aj minulý rok pri žrebe Európskej ligy sme dostali silného súpera. No musíme sa s tým pobiť. Prvý zápas by sme mali hrať doma, to sa už zrejme meniť nebude. Musíme odohrať zápas bez inkasovaného gólu a pokúsiť sa vyhrať. Teraz si musíme zohnať čo najviac informácií o Ludogorci."

Erik Grendel, stredopoliar Slovana Bratislava: "Neviem prečo, ale mal som taký ciťák, že dostaneme práve Bulharov. Môj tip vyšiel, uvidíme ako sa s tým popasujeme. Tréneri si súpera určite poriadne rozanalyzujú a potom bude na nás hráčov na ihrisku, ako budeme hrať. Bulharský futbal má určite svoju kvalitu, je tam dosť špičkových klubov aj hráčov. Bulharskí fanúšikovia sú búrliví, verím, že tí naši sa im vyrovnajú."

Samuel Slovák, tréner Slovana Bratislava:"K žrebu toho veľa nepoviem. Chceme sa dostať ďalej, a preto bude treba odohrať dva stopercentné zápasy. Musíme si o súperovi pohľadať informácie a dobre sa pripraviť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies